Besplatne plesne radionice i početak nove sezone.

Dragi svi,
kao što već znadete, Irish Maiden – prva škola irskog tradicionalnog plesa u Hrvatskoj ulazi u 11. godinu postojanja.
Irish Maiden je 2006. godine u Zagrebu osnovao Irac Paul O’Grady, a unazad pet godina, osim u Zagrebu, tradicionalni irski ples, plešu i brojni plesači iz Pule, a već više od godinu dana pridružili su nam se i mladi iz Rijeke i okolice.
img_2072
Kako bismo još većem broju zainteresiranih pokazali što je to set dancing i kakva je to vrsta tradicionalnog irskog plesa, koji uz lagane plesne korake i vesele irske jig i reel ritmove, nudi i obilje zabave, smijeha i prijateljstva, odlučili smo vam pružiti jedinstvenu priliku da u tri grada u jednom tjednu isprobate svoje plesno umijeće i uvjerite se koja to pozitivna energija struji već 11 godina među više od 600 dosadašnjih polaznike ove jedinstvene plesne škole.
Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo da nam se pridružite na ovom prvom, oglednom i besplatnom, satu irskog set dancinga kojeg organiziramo u obliku besplatnih plesnih radionica na sve tri lokacije, kako slijedi:
  • U srijedu, 28.9.2016. u Rijeci, na lokaciji : Porečka 94, Škurinjska Draga u 19,00 sati.
  • U četvrtak, 29.9. 2016. u Zagrebu, na lokaciji Krešićeva 5, u 20,00 sati.
  • U Puli, tj. Fažani, u subotu 1.10.2016. na lokaciji: Pub Arboretum, Fažana, od 18,00 sati. (a tečaj će se održavati na lokaciji Vidikovac 7, Pula)
Biti će to divno zabavan uvod u novu sezonu Irish Maiden plesne škole, a svima vama izvrsna prilika da se bez obaveze pridružite veselim plesačima i možda otkrijete u sebi nove talente i želju za naučiti kako to rade Irci.
zagreb-class-01
Jednostavno dođite, zabavite se s nama, zaplešite u veselim jig i reel taktovima i uvjerite se da je u Irish Maiden plesnoj školi zabava, smijeh, druženje i veselje jednako važno koliko i plesanje.
Ako nam se ne možete pridružiti, pomozite nam da se ova informacija proširi do vaših prijatelja, čitatelja i slušatelja. Zauzvrat, mi vam jamčimo dobru zabavu i daljnje širenje pozitivnih emocija gdje god nas ima.
Za sve informacije o nama, molimo posjetite naše web stranicu www.irskiples.com ili nas pronađite na facebook-u www.facebook.com/irishmaidencroatia.
 
Iskreno se veselimo vašoj podršci, dolasku ili samo širenju ove informacije.
Tisuću nam puta dobrodošli.Ili, kako bi to rekli Irci – Ceád Míle Fáilte

http://irskiples.com/free-irish-dancing-workshop-zagreb-29-10-2016/

Square Logo 200